2017. január 8., vasárnap

Csokikosárkák


Csokikosárkák gesztenyekrémmel és csokigyurma rózsával



Csokigyurma halacskák


Recept:

Hozzávalók: 
200g csokoládé
4ek méz
6 tk keményítő

Epres csoki, de minden csokival működik. Kipróbáltam már
A mézet a keményítővel csomómentesre keverjük.
A csokit vízgőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a keményítős mézes keveréket,
Zsírpapírra tesszük hűlni.
Egy kis idő után a felesleges zsiradék kifolyik belőle. De gyúrjuk át ezzel is segítsük.
Utána szép sima lesz!:)
Átgyúrjuk, ha már kihűlt, ha kicsit ragadna keményítővel is gyúrjuk át.
A végén szép és formázható csoki gyurmát kapunk.
Légmentesen fóliába csomagoljuk, használatkor a kéz melegével összegyúrjuk és már formázhatjuk is!:)

És ez is csoki gyurma




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése